![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjD46RK8HXbMgIW-HBreMGxuP1I7kOv4wBHMiHjMtcdYnbeYJcBZZ6OzZl0WXLpJTkpoSFbvC4CrDktGOr7X9QSJJz0ZX7ocxkjky52FQKVIIjfEKCx8EXrlZaXSWCZuZC8dQkWrfkjkZA/s200/P7247761.jpg)
- dla mających jabłka "na zbyciu"
- dla lubiących wilgotne ciasta
- dla lubiących proste ciasta
- 2 szklanki mąki pszennej
- 1,5 szklanki cukru
- 0,25 szklanki oleju
- 1 szklanka posiekanych na kawałki orzechów włoskich
- 3 jajka
- łyżeczka sody oczyszczonej
- łyżeczka proszku do pieczenia
- 3-4 pokrojone w kostkę jabłka
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpDxkzpYafq1BM2cVZVxR2YL-IchDx41geFwEzS9re8L_Z5IjiYak2iDPEUECiNHnjz5V3P91_tNqstuvzOYLYrSmPtfyVpqxwLDPGAe9GG4y_eYOqJN2se6EtODatMN4KV4WUUibnMVU/s200/P7247676.jpg)
Blacha: typu "korytko".
Przepis dostałam od mojej teściowej.
Dzień dobry, jestem zainteresowana współpracą z Pani blogiem, proszę o kontakt:) wspolpraca@armadeo.pl
OdpowiedzUsuń