tag:blogger.com,1999:blog-2211851749278125244.post6968046264291257225..comments2024-03-28T08:48:16.409+01:00Comments on Mania Wypiekania: Jak zrobić mąkę samorosnącą?Mania Wypiekaniahttp://www.blogger.com/profile/09242463825840030156noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2211851749278125244.post-40300514082429162032016-06-05T14:07:49.010+02:002016-06-05T14:07:49.010+02:00Można go używać tak jak napisałam we wpisie - albo...Można go używać tak jak napisałam we wpisie - albo w przepisach angielskich zamiast selfrising flour albo po prostu w przepisach polskich i nie dodawać już wtedy mąki/sody, tylko mieszankę. Sprawdzi się we wszystkich ciastach, które nie są bardzo ciężkie. Mania Wypiekaniahttps://www.blogger.com/profile/09242463825840030156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2211851749278125244.post-46000813152254611512016-05-20T00:35:33.204+02:002016-05-20T00:35:33.204+02:00Wpadałam, bo lubię nowinki. Ta jednak mnie nie zas...Wpadałam, bo lubię nowinki. Ta jednak mnie nie zaskoczyła. A tak w ogóle zapytam się jak używac ten produkt ?<br /><br />pozdrawiam serdecznie <br />KasiaTapendahttp://www.tapenda.pl/noreply@blogger.com