Pyszna, zdrowa i sycąca granola. Właściwie zastanawiałam się czy jest to musli czy granola i już wiem. Jest to granola, gdyż zapieka się ją w piekarniku z dodatkiem cukru (u mnie miód).
Dla kogo:
Dla kogo:
- dla lubiących pożywne śniadania
- dla szukających zdrowej przekąski
- dla tych, którzy lubią własnoręcznie wykonywać produkty możliwe do zakupienia w sklepie
- szklanka płatków owsianych
- pół szklanki orzechów laskowych (najlepiej bez skórki)
- pół szklanki orzechów włoskich lub pekan
- pół szklanki rodzynek
- kilka suszonych moreli
- pół szklanki żurawiny (można pominąć)
- 2-3 łyżki płatków migdałowych lub migdałów bez skórki
- 2 łyżeczki cukru waniliowego
- 4 łyżki miodu
- płaska łyżeczka cynamonu
- łyżka brązowego cukru
0 komentarze: